Nekategorizováno

Ochrana osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Níže uvedené zásady o ochraně osobních údajů se vztahují na všechny osobní údaje shromážděné správcem na základě plnění smluvního vztahu, právní povinnosti, oprávněného zájmu nebo uděleného souhlasu, a to prostřednictvím internetových stránek nebo jiných zdrojů, a popisují způsoby využívání a ochrany osobních údajů ze strany správce.

Správce:

Viz. Kontakt

Legislativa

Správce zpracovává osobní údaje uživatele poskytnuté telefonicky, osobně, písemně či elektronicky v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „GDPR").

Rozsah zpracovaných údajů správcem

Jméno, příjmení, firma, adresa, telefonní číslo, e-mail, IČ, DIČ a další související komunikaci, informace a podklady, které uživatel v rámci poskytování služeb správci poskytne.

Doba uchování osobních údajů

Osobní údaje správce zpracovává a uchovává po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech práv a povinností uživatele a po dobu, po kterou je správce povinen údaje uchovávat podle obecně závazných právních předpisů v oblasti ochrany osobních údajů.

Předávání osobních údajů třetím stranám

Správce předává osobní data uživatele třetím stranám, pouze pokud to vyžaduje jiný právní předpis; je to nutné k poskytnutí produktu či služby nebo na základě oprávněného zájmu správce. Předání osobních údajů se vždy děje na základě právního předpisu nebo na základě smlouvy s třetí stranou, která poskytuje dostatečné záruky ochrany osobních údajů.

Práva uživatele

Právo na přístup k osobním údajům -  uživatel má právo od správce získat informace o tom, zda zpracovává jeho osobní údaje, a pokud ano, o jaké údaje se jedná a jakým způsobem jsou zpracovávány. Uživatel má také právo, aby správce bez zbytečného odkladu opravil na jeho žádost nepřesné osobní údaje, které se ho týkají. Neúplné osobní údaje má uživatel právo kdykoli doplnit.

Právo na výmaz osobních údajů – uživatel má právo zažádat správce o výmaz či likvidaci jeho osobních údajů, které správce o uživateli zpracovává, pokud jsou splněny určité podmínky a uživatel o to požádá.

Právo na omezení zpracování osobních údajů - uživatel má právo, aby správcev určitýchpřípadech omezil zpracování osobních údajů uživatele. Proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech správce, třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, má uživatel právo kdykoli vznést námitku.

Právo na přenositelnost údajů – uživatel má možnost získat osobní údaje, které správci poskytl, v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje může následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby si je správci předali mezi sebou.

Právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů – uživatel má právo svůj souhlas kdykoli odvolat, a to zcela nebo i částečně. Souhlas lze odvolat písemným oznámením zaslaným na adresu správce nebo na jeho e-mailovou adresu. Osobní údaje může správce zpracovávat pouze v rozsahu potřebných právních důvodů zpracování, tzn. zejména při plnění svých právních povinností nebo pro účely ochrany práv a právních nároků.

V případě pochybností uživatele se zpracováním svých osobních údajů prováděné správcem, může podat stížnost přímo jemu, nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

O sportovním areálu

Areál sportu s.r.o. je společnost, která vznikla v roce 2002 za účelem provozování sportovních zařízení Města Bystřice n.P. 100% vlastníkem společnosti je Město Bystřice nad Pernštejnem, které také vlastní všechna sportoviště a Areál sportu s.r.o. je má pouze v nájmu.

víceúčelovou sportovní halu, venkovní koupaliště a víceúčelové hřiště s písečným vsypem. V roce 2005 přibylo fotbalové hřiště s umělou trávou III. generace v Domaníně a dále v roce 2006 ještě Sporthotel.

 V roce 2012 dostala společnost do nájmu kulturní dům a přejmenovala se na Areál sportu a kultury s.r.o. Dalším sportovištěm, které Město Bystřice vybudovalo již v roce 2009, byl atletický stadion Tomáše Dvořáka, ale jeho předání proběhlo v roce 2012. Zatím posledním je v naší nabídce Centrum úpolových sportů, tzv. judárna, kterou Město vybudovalo při ZŠ Nádražní. Celková hodnota spravovaného sportovního majetku je cca 175 milionů korun.

 

Fotbalové hřiště

FotbalHriste2Od roku 2004 je v provozu v Domaníně (místní část Bystřice n.P.) fotbalové hřiště s umělou trávou 3.generace SOCCER PRO. Hřiště je vzdáleno cca 3 km od haly, má rozměr 90x45m, je vybaveno umělým osvětlením a lze jej využívat k tréninkům i zápasům. V areálu je rovněž víceúčelové hřiště s umělou trávou s písečným vsypem.

 

Ceník fotbalového hřiště v Domaníně

Hřiště - celé (+osvětlení)  900,- Kč/hod. (+100,- Kč/hod.)
Hřiště - 1/2 (+osvětlení)  550,- Kč/hod. (+50,- Kč/hod.)
Malé hřiště  200,- Kč/hod.

Atletický stadion Tomáše Dvořáka

Vybudován a do provozu byl uveden v roce 2009 a slouží zejména pro školní výuku ZŠ a gymnázia. Patronem tohoto hřiště je trojnásobný mistr světa a bývalý světový rekordman v desetiboji Tomáš Dvořák. Stadion se skládá ze tří částí:

  1. fotbalové hřiště s umělou trávou o rozměrech 75x45m. Je vybaveno 4 házenkářskými brankami pro tréninkové účely a umělým osvětlením. Mimo škol jej využívají i místní sportovní oddíly, sportovní soustředění i místní veřejnost.
  2. 300m dlouhá atletická dráha s tartanem a sektorem pro sprinty, skok daleký, skok vysoký a vrhačským sektorem.
  3. víceúčelové hřiště s tartanem pro házenou, malý fotbal a cvičnými basketbalovými koši.

Ceník

Celý areál (+osvětlení) 1.000,- Kč/hod. (+100,- Kč/hod.)
Hřiště s UT - celé (+osvětlení) 700,- Kč/hod. (+100,- Kč/hod.)
Hřiště s UT - 1/2 (+osvětlení) 450,- Kč/hod. (+50,- Kč/hod.)
Šatny 100,- Kč/hod.
Víceúčelové hřiště - celé 350,- Kč/hod.
Víceúčelové hřiště - 1/2 250,- Kč/hod.
Osvětlení víceúčelového hřiště 50,- Kč/hod.
Hřiště na volejbal (tartan nebo UT) 250,- Kč/hod.
Atletická dráha (včetně vrhačského a výškařského sektoru, doskočiště) 300,- Kč/hod.